Det här är vi.


Christer Johansson
Christer Johansson
VD och metodansvarig

Hängiven verksamhetsutvecklare som alltid tar hjälp av rätt avvägd research. Gav 2012 ut boken ”Marknadsundersökningar på riktigt!” tillsammans med Liber förlag, i syfte att inspirera och nyanserat påvisa vad som är sunt förnuft vid undersökningar. Har själv skapat och genomfört flera hundra undersökningar, i alla dess former! Är naturvetare och ekonom, men har successivt även förkovrat sig inom psykologi och beteendevetenskap. Är inspiratör och drivs av att få hjälpa till. Gillar nya problem, eftersom de efter åtgärd gör honom ännu lite bättre.
LinkedIn
Telefon: +46 (0)70-929 94 18
christer@targetfinder.se


Lasse Frick
Lars Frick
Marknads- och försäljningsansvarig

Entreprenör med mångårig erfarenhet av försäljning och affärsutveckling, på såväl startup bolag som på stora internationella It-företag. Drivs av att hitta nya idéer kring hur den senaste tekniken bör användas för att förenkla vår vardag, precis som i fallet Target Finder! Är en av initiativtagarna till Inspectum, ett analysföretag med fokus på mobilitet- och It-trender, där både Lars och Christer också är verksamma.
LinkedIn
Telefon: +46 (0)70-853 92 00
lars@targetfinder.se


Daniel Baumgardt
Daniel Baumgardt
Skapare av design och layout

Baumgardt Visual Communication arbetar huvudsakligen med identitet, koncept och strategi. Att se en röd tråd oavsett om det är digitalt eller analogt, känns som självklart. För Target Finder har jag tillsammans med Christoffer tagit fram ett avskalat och lättnavigerat gränssnitt som jag hoppas ni alla kommer att älska och se enkelheten i att använda.
baumgardt.se


Christoffer Wadensten
Christoffer Wadensten
Ansvarig för programmeringen.

Christoffer har som sig bör flera uppskattade kvaliteter. Han undervisar på Örebro Universitet, har egen verksamhet via jymden (programmering) och via Meadows (musik).
LinkedIn
programmeraren
musikern

Target Finder AB
Org.nr 556971-8371. Momsreg.nr SE556971837101. Bankgiro: 545-2594. Bank: Leksands sparbank. Postadress: Hälla Sågmyravägen 252, 793 91 Leksand. Säte: Stockholm.